Le Larry

Zoete aardappel ‘toastjes’ met geitenkaas en gedroogde veenbessen

Aantal personen

  

Bereidingstijd

  30 min

Ingrediënten

  • Zoete aardappel 
  • Gedroogde veenbessen
  • Oregano
  • Tijm 
  • Rozemarijn 
  • Olijfolie 
  • Geitenkaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C (hete lucht & grill) 

Snijd de zoete aardappel in plakjes van ongeveer 1 cm. Leg deze op een bakplaat met bakpapier en doe er wat olijfolie over.

Kruid met peper, zout, rozemarijn, tijm en oregano. Bak af in de oven gedurende 20 minuten.

Neem na 20 min de bakplaat uit de oven en doe op elk stukje wat een eetlepel geitenkaas. Bak dit opnieuw af gedurende 5-7 minuten aan dezelfde temperatuur.

Snijd de gedroogde veenbessen in stukjes en meng dit met wat olijfolie en gesneden peterselie.

Haal alles uit de oven en zet deze uit. Werk de stukjes zoete aardappel af met de veenbessen.

Geitenkaasbolletjes
Le Larry


Andere recepten met geitenkaas