Le Larry

Tagliatelle spinazie met zongedroogde tomaat en geitenkaas

Aantal personen

  

Bereidingstijd

  1u 10min

Ingrediënten

  • Tagliatelle 
  • Bladspinazie 
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Geitenkaas 
  • Sjalot 
  • Halfvolle room 
  • Peper & zout 

Bereidingswijze

Snijd een sjalot in kleine stukjes. Bak af in olijfolie op een middenlaag vuurtje, voeg erna de zongedroogde tomaten en spinazie toe en kook tot de spinazie gesmolten is.

Voeg een beetje room toe een kruid bij met peper en zout

Kook de pasta in gezouten water. Voeg de pasta toe aan de saus en meng het goed. 

Voeg de stukjes geitenkaas toe aan de pasta en meng het nog even zodat de kaas kan smelten. Proef en kruid bij met peper en zout.

Serveer de pasta op een bord en werk af met wat extra kaas en pijnboompitten.

Geitenkaasbolletjes
Le Larry


Andere recepten met geitenkaas