Quiche met gegrilde groentjes en geitenkaas
Aantal personen
Bereidingstijd
1u 10min
Ingrediënten
- Bladerdeeg
- Courgette
- Aubergine
- Geitenkaas
- Halfvolle room
- Melk
- Nootmuskaat
- Peper & zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C (hete lucht) en bestrijk de quiche pan met gesmolten boter.
Leg het bladerdeeg in de quiche pan en prik er gaatjes in met een vork. Bak het deeg af gedurende 10 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de groenten in dunne plakjes en bak deze in de pan met olijfolie, peper en zout (hoeft niet helemaal gekookt te zijn want ze gaan erna nog in de oven).
Meng voor 1 quiche 4 eieren met een flesje halfvolle room en een beetje melk.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Leg de groenten in het afgebakken bladerdeeg en leg er stukjes geitenkaas tussen.
Eens de quiche gevuld is giet je het mengsel over de groenten.
Bak het geheel voor 30-40 minuten in de oven tot de quiche niet meer lopend is.