Gevulde avocado met geitenkaas
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Ingrediënten
- 2 avocado’s
- 200 g Le Larry geitenkaasbolletjes
- 1 tl citroensap
- 1 kropje krulandijvie
- 1 tomaat (gepeld, ontpit en in blokjes gesneden)
- 4 sneden Ganda Ham
- 1 rode ui
- 2 el yoghurtdressing
- 2 pijpajuinen
- 1 schaaltje tuinkers
- 1 el balsamicoazijn
Kcal per persoon
220 – 240 kcal
Bereidingswijze
Snijd de avocado’s in de lengte middendoor en verwijder de pit.
Haal het vruchtvlees van de avocado uit de schil, zonder deze te beschadigen.
Snijd het vruchtvlees in blokjes, meng het met de geitenkaasbolletjes en citroensap.
Breng op smaak met peper en zout.
Leg een bedje van krulandijvie op de bodem van de uitgeholde avocado en vul de avocadoschil met de geitenkaasmix.
Overgiet met yoghurtdressing en garneer met tomatenblokjes.
Leg als afwerking een snede Ganda Ham bovenop de avocado en versier met enkele schijfjes rode ui en fijngesneden pijpajuin.
Serveersuggestie: serveer op een bedje van tuinkers en werk af met balsamicoazijn.